Смс типови

Add...на ден 27.02.2013год се реактивира еден од најдобрите типери во државата...овој пат со многу анализи,добивки,статистики и неколку пати во месецот ДОЈАВА ПРЕЛАЗ(во зависност од понудата и сознанијата за тие натпревари)..а исто така ке се активира и СМС сервисот...
Поздрав се гледаме наскоро !!!

понеделник, 25 февруари 2013

НАСКОРО:

За нешто повеќе од 30 часа ке биде активен СМС сервисот на кој ке има 2 или повеќе натпревари.За да го добиете истиот испратете порака со текст TAP BET на 141 551 (59 денари со вклучено ДДВ)...